Mini delavnica: Bachove rešilne kapljice in rešilno mazilo

v torek, 19.5.2020 ob 10h, na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo, Celovška 144, Ljubljana

Naučili se bomo, kako uporabljati Bachove rešilne kapljice in rešilno mazilo zase in za bližnje, kdaj potrebujemo alkoholne in kdaj brezalkoholne kapljice, kdaj uživamo koncentrat in kdaj razredčino, kdaj je bolje, da namesto kapljic uporabimo mazilo in kdaj oboje, kako in glede na kaj prilagodimo doziranje zase in naše bližnje, kako uporabljamo kapljice in mazilo za odrasle, otroke, živali in rastline, poučili se bomo o trajnosti in shranjevanju rešilnih kapljic (koncentrata in razredčine) in mazila … Čas bo tudi za odgovore na vaša vprašanja.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena 30ml steklenička rešilnih kapljic in 30ml lonček rešilnega mazila.

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Samo za udeležence delavnice možnost pred delavnico ali po delavnici: osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov).

Obvezna prijava za delavnico (in eventualno za mešanico kapljic pred ali po delavnici) vnaprej vsaj en dan pred dogodkom na email: irena.roglic@gmail.com ali na tel. 041 463704