Mini delavnica: Bachove rešilne kapljice in rešilno mazilo

v torek, 18. junija 2019 od 9h do 10h dopoldne v prostorih Inštituta za Bachovo cvetno terapijo, Celovška 144, Ljubljana.

Naučili se bomo, kako uporabljati Bachove rešilne kapljice in rešilno mazilo zase in za bližnje, kdaj potrebujemo alkoholne in kdaj brezalkoholne kapljice, kdaj uživamo koncentrat in kdaj razredčino, kdaj je bolje, da namesto kapljic uporabimo mazilo in kdaj oboje, kako in glede na kaj prilagodimo doziranje zase in naše bližnje, kako uporabljamo kapljice in mazilo za odrasle, otroke, živali in rastline, poučili se bomo o trajnosti in shranjevanju rešilnih kapljic (koncentrata in razredčine) in mazila … Čas bo tudi za odgovore na vaša vprašanja.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena 30ml steklenička rešilnih kapljic in 30ml lonček rešilnega mazila

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Prijave do ponedeljka, 17. junija 2019 na 041 463 704 ali na irena.roglic@gmail.com

Samo za udeležence delavnice možnost (pred ali po delavnici): osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov).