Mini delavnica

STOKLASA in ULEKS v torek, 14.7.2020 ob 18h, na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo, Celovška 144, Ljubljana

Naučili se bomo, za kaj sta primerni esenci Bachove stoklase in uleksa, kdaj ju uporabljamo koncentrirani in kdaj ju razredčimo. Naučili se bomo pripraviti razredčino Bachovih kapljic in izvedeli vse o doziranju in uporabi. Čas bo tudi za odgovore na vaša vprašanja.

STOKLASA  nam pomaga najti svojo življenjsko poklicanost, podpre nas, kadar nam primanjkuje osredotočenosti in jasnosti glede tega, kaj v življenju želimo.

ULEKS nam vrača zaupanje in svetlobo, kadar smo ju zaradi težkih življenjskih razmer in preizkušenj popolnoma izgubili. Z njegovo pomočjo spet zaupamo, da smo zmožni kaj v življenju spremeniti in premagati razočaranje.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena steklenička koncentrata (30ml) STOKLASE in steklenička koncentrata (30ml) ULEKSA.

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Samo za udeležence delavnice možnost pred ali po delavnici: osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov). Obvezna prijava za delavnico in obvezna prijava za mešanico kapljic vnaprej vsaj en dan pred dogodkom na irena.roglic@gmail.com ali na telefon 041 463 704.

Videoposnetek Studia 12:
Pogovor z Ireno o Bachovi cvetni terapiji

Videoposnetka:
Plesi v krogu za Bachove cvetove-2010
Plesi in pesmi za Bachove cvetove-2013

Fotozgodbe PO SLEDEH EDWARDA BACHA:
1: 2010  2:2013  3:2016  4:2017  5:2019  

 

Spletna stran o Bachovi cvetni terapiji: 
http://www.bacheducationalresource.com/