Mini delavnica

Mini delavnica TAVŽENTROŽA IN ČEŠNJELIKA SLIVA v torek, 30.3.2021od 18.00 do 19.00 na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo na Celovški cesti 144 v Ljubljani

Spoznali bomo Bachove kapljice TAVŽENTROŽE in ČEŠNJELIKE SLIVE ter se naučili pripraviti razredčino – osebno mešanico Bachovih kapljic.

  • TAVŽENTROŽA krepi našo voljo, da izrazimo svoja stališča in postavimo meje nasproti drugim. Pomaga nam, da ustvarimo prostor za svoje potrebe in njihovo izpolnitev.
  • ČEŠNJELIKA SLIVA pomiri naš strah pred zlomom in izgubo kontrole. Pomaga nam izpustiti premočno razumsko kontrolo in se odpreti lastnim čustvom in potrebam.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena steklenička koncentrata (30ml) TAVŽENTROŽE in steklenička koncentrata (30ml) ČEŠNJELIKE SLIVE.

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Samo za udeležence delavnice možnost pred ali po delavnici: osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov). Obvezna prijava za delavnico in obvezna prijava za mešanico kapljic vnaprej vsaj en dan pred dogodkom. Ob prijavi prosim sporočite številko vašega mobilnega telefona.

 

Videoposnetek Studia 12:
Pogovor z Ireno o Bachovi cvetni terapiji

Videoposnetka:
Plesi v krogu za Bachove cvetove-2010
Plesi in pesmi za Bachove cvetove-2013

Fotozgodbe PO SLEDEH EDWARDA BACHA:
1: 2010  2:2013  3:2016  4:2017  5:2019  

 

Spletna stran o Bachovi cvetni terapiji: 
http://www.bacheducationalresource.com/