Mini delavnica

 Mini delavnica PRAVI KOSTANJ IN POPON v sredo, 28. oktobra 2020, od 18h do 19h na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo na Celovški cesti 144 v Ljubljani

Posvetili se bomo Bachovima esencama PRAVEMU KOSTANJU in POPONU ter se naučili pripraviti razredčino – osebno mešanico Bachovih kapljic.

PRAVI KOSTANJ nam prinaša notranjo luč v trenutkih največjega obupa in teme. Pomaga nam skozi  proces smrti in prerojenja, V skrajnem trpljenju nam prinaša spoznanje in možnost preobrazbe.

POPON nam prinaša mirnost in prisebnost, da se s situacijami, ki povzročajo paniko, in z življenjskimi pretresi soočimo mirno in fleksibilno. Prinaša nam sposobnost za pogumno delovanje v težkih situacijah.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena steklenička koncentrata (30ml) PRAVEGA KOSTANJA in steklenička koncentrata (30ml) POPONA.

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Samo za udeležence delavnice možnost pred delavnico: osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov). Obvezna prijava za delavnico in obvezna prijava za mešanico kapljic vnaprej vsaj en dan pred dogodkom.

Videoposnetek Studia 12:
Pogovor z Ireno o Bachovi cvetni terapiji

Videoposnetka:
Plesi v krogu za Bachove cvetove-2010
Plesi in pesmi za Bachove cvetove-2013

Fotozgodbe PO SLEDEH EDWARDA BACHA:
1: 2010  2:2013  3:2016  4:2017  5:2019  

 

Spletna stran o Bachovi cvetni terapiji: 
http://www.bacheducationalresource.com/