Mini delavnica

Mini delavnica LESNIKA V KAPLJICAH IN REŠILNEM MAZILU v PETEK, 9. oktobra 2020 od 10h do 11h na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo na Celovški cesti 144 v Ljubljani

Naučili se bomo, kdaj je primerna Bachova esenca LESNIKE, kako pomaga pri alergijah in kožnih težavah, kako deluje v kapljicah in v Bachovem rešilnem mazilu.

LESNIKA nam pomaga temne energije spremeniti v svetle in zdravilne. Uči nas videti, kaj je res pomembno in kaj ne. Podpre nas pri čiščenju telesa, misli in čustev. Čisti in zdravi tudi našo kožo.

Cena: 20 evrov. V ceno je vključena steklenička koncentrata LESNIKE in lonček (30ml) Bachovega rešilnega mazila.

Za delavnico plačate z gotovino pred delavnico. Delavnico vodi Irena Roglič Kononenko, psihologinja in Bachova cvetna pomočnica.

Samo za udeležence delavnice možnost pred ali po delavnici: osebna mešanica Bachovih kapljic po kratkem opisu stanja in/ali intuitivnem energijskem izboru esenc po znižani ceni 15 evrov (namesto 25 evrov). Obvezna prijava za delavnico in obvezna prijava za mešanico kapljic vnaprej vsaj en dan pred dogodkom na irena.roglic@gmail.com ali na telefon 041 463 704.

Obvezne prijave na telefon 041 463 704 ali na mail irena.roglic@gmail.com