KAKO SE UBRANIMO VIROZE IN GRIPE
NA HOMEOPATSKI NAČIN
Jožica Petkovšek


Če je le mogoče se zdravim sama po svojem občutku s čaji pa vendar je gripa zelo zoprna in rada pušča posledice.

Pred dvema letoma pa sem odkrila homeopatski način zdavljenja gripe in od tedaj ga ushešno uporabljam. Homeopatsko zdravilo proti gripi si naredite čim prej, takoj, ko se gripa ali viroza pojavi. Načelo homeopatskega zdravljenja je, da se zdravi enako z enakim ali podobnim.

Ko začutimo, da imamo virozo ali gripo, si iz sline naredimo homeopatsko zdravilo in sicer potenco D7.

Kako naredimo homeopatsko zdravilo D7 za vse tiste, ki ne poznate homeopatije.
Pripravimo si stekleničko od 125 do 150 ml. V stekleničko damo 1 kapljo sline in dodamo 9 kapelj vode, nato stekleničko močno pretresemo - potenciramo- vsaj desetkrat, to je potenca D1 . Nato dodamo tej homeopatski potenci D1 devet delov vode, pretresemo stekleničko vsaj desetkrat in tako dobimo homeopatsko potenco D2, nato-nadaljujemo na enak način do potence D3, D4, D5, D6, D7. Naj vas opozorim, da je pri tretji potenci v steklenički že toliko vode, da bi morala celo stvar preliti v večjo steklenico. No sama enostavno devet desetin vode odlijem v umivalnik, eno desetino pa uporabim za naslednjo potenco in to delam do potence D7. To homeopatsko zdravilo uporabimo takoj, naslednji dan naredimo novega. Zakaj? Zato, ker se v enem dnevu v našem telesu energetsko stanje spremeni, izboljša. Zelo je učinkovito tudi, kadar se nam ulije iz nosa, kar je ponavadi predhodno stanje oziroma začetek viroze. Delček robčka s katerim smo si obrisali nos, damo v vodo in naredimo po zgoraj omenjenemu navodilu potenco D7, tako smo naredili proti vitusno homeopatsko zdravilo. Naj omenim, da se mi nos v eni uri posuši, in vsi spremljajoči simptomi izginejo.

Seveda ne moremo narediti eno homeopatsko zdravilo za več ljudi, ampak za vsakega človeka posebej. Homeopatsko zdavilo jemljemo 3 krat dnevno, po eno čajno žličko v 1 dl vode, ponavadi na.začetku viroze zadostuje, če vzamemo homeopatsko zdravilo enkrat.

Recimo, da se cepimo proti gripi z virusom A, dobili pa bi gripo virus B, torej bi kljub cepljenju dobili gripo, mi pa si naredimo homeopatsko zdravilo za tisti virus ali bakterijo, ki jo imamo v našem telesu. Naj omenim, da se na začetku viroze uspeh zdravljenja pokaže veliko hitreje, kot kasneje, ko se bolezen razbohoti, je pa to povsem togično saj imamo v telesu še manjše število virusov. Tudi škodovati si ne morete, saj uporabite slino iz svojega telesa in vodo.

V kolikor s homeopatskim načinom nimate uspeha pri samozdravljenju, se obrnite na svojega zdravnika.

Želim vam veliko zdravja in uspeha!
Ljubljana 30,12.1999.
Jožica Petkovšek