Cvetna delavnica v Bohinjski Bistrici

Cvetna delavnica v Bohinjski Bistrici

v soboto, 29. julija 2023, od 9. do 14. ure (odmor za malico)

Na travnikih in pašnikih nad Bohinjsko Bistrico bomo poiskali rastline, iz katerih je Edward Bach pripravil zdravilne esence. Iz cvetov izbrane Bachove rastline bomo po Bachovi originalni recepturi pripravili osnovo za Bachove kapljice – matično tinkturo. Iz matične tinkture se bomo naučili pripraviti koncentrate in razredčine (osebne mešanice) Bachovih kapljic.V naravi med Bachovimi rastlinami bomo zaplesali plese v krogu za Bachove cvetove.

Delavnico bo vodila Irena Roglič Kononenko, psihologinja, Bachova cvetna pomočnica in učiteljica plesov v krogu za Bachove cvetove. Z možem Igorjem sta pripravila komplet 39 Bachovih esenc po originalni recepturi dr. Edwarda Bacha.

V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena na drug datum.

Cena: 75 evrov. V ceno je vključena steklenička (30 ml) matične tinkture. Plačate na delavnici z gotovino.

Zbirališče: Zoisova Plana v Bohinjski Bistrici, Letoviška 1, nasproti restavracije in picerije ZOISOV GRAD  (pred alpskim blokom z imenom RESA) ob 8.45.

Obvezne prijave do 26. julija 2023 na telefon 041 463704 ali na irena.roglic@gmail.com  Ob prijavi prosim sporočite številko vašega mobilnega telefona in kraj, od koder prihajate na delavnico.